Vrei un site imobiliar?

Alege cea mai buna solutie pentru site-ul tau de agentie imobiliara!

Promo Image

Design modern

Gratuit! Iti alegi dintre zeci de modele de website gata testate si perfect functionale. Setarile si personalizarile le facem impreuna, ca sa fim siguri ca iese foarte bine. Gazduirea site-ului este asigurata de noi si este inclusa in abonamentul standard Pitagora. Nu exista niciun cost.

Pitagora + Wordpress

Sa faci un site foarte bun este un lucru foarte complicat, dar pentru ca noi suntem specializati pe acest domeniu, am proiectat un plug-in care sa ne usureze munca foarte mult. Folosim platforma wordpress ca sa poti sa-ti testezi imaginatia. Integrarea cu pitagora poti sa o faci tu singur, poti sa o faci cu noi sau poti sa lucrezi cu orice alta firma de web-design.

Proiecte speciale!

Daca ai idei deosebite si vrei sa fii complet original, atunci suntem pregatiti sa-ti oferim tot suportul tehnic pentru a integra Pitagora cu cele mai complexe situri web.


Direct de pe telefon

Facem doar site-uri web 100% compatibile cu tabletele si telefoanele mobile. Majoritatea clientilor tai au telefoane inteligente si de aceea vor fi incantati sa vada ca tu ai un site bine pus la punct perfect functional direct de pe telefon.

Sincronizare Automata

Publicarea ofertelor se face direct din Pitagora sau din alt soft care publica in Pitagora. In felul acesta ai scapat de grija sincronizarii ofertelor, iar site-ul tau va fi mereu updatat.

Listare intuitiva

Avem solutii complete de listare a ofertelor. Tu esti cel care decizi cum vrei sa arate listarea ofertelor si ce informatii sa contina, designul va respecta grafica aleasa de tine.

Motor de Cautare

Cautarea avansata a ofertelor se face dupa orice criterii dorite de tine, in asa fel incat vizitatorii sa poata sa gaseasca imediat tot ce isi doresc.

Rubrici Custom

Listarea ofertelor se poate face pe rubrici standard, dar si pe rubrici custom, alese de tine, in functie de specificul agentiei.

Continut Editabil

Meniul site-ului si continutul paginilor sunt editabile direct din Pitagora. Asta inseamna libertatea de a schimba informatiile din site oricand doresti.

Soft pentru Newsletter

Integrare in site a unui sistem de newsletter pentru vizitatori. In felul acesta, poti fi mai aproape de clientii fideli.

Preluare Oferte

Vizitatorii site-ului tau vor putea sa-ti trimita ofertele lor imobiliare, dar si cererile acestora, intr-un mod simplu si intuitiv.

Google SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare este inclusa, iar asta te va ajuta foarte mult in timp sa obtii vizitatori direct pe site-ul tau.


Anunturi de particulari de astazi
Anunturi online publicate astazi
Brokeri Pitagora.com.ro