Vrei un site imobiliar?

Alege cea mai buna solutie pentru site-ul tau de agentie imobiliara!

Promo Image

Design modern

Iti alegi intre sute de modele de website gata testate si perfect functionale, ce raspund celor mai exigente pretentii grafice. Variantele propuse de noi sunt special proiectate pentru domeniul imobiliar in asa fel incat vizitatorii site-ului tau sa fie incantati si sa gaseasca imediat tot ce isi doresc.

7 Zile

Sa faci un site foarte bun este un lucru foarte complicat, dar pentru ca noi suntem specializati numai pe acest domeniu, avem o echipa pregatita sa termine un site de care sa fii incantat in doar 7 zile.

Vara sunt Promotii

Tariful acestei luni este de 500€. Nu exista alte costuri de administrare, iar gazduirea este inclusa. Suna acum pentru detalii.


Direct de pe telefon

Facem doar site-uri web 100% compatibile cu tabletele si telefoanele mobile. Majoritatea clientilor tai au telefoane inteligente si de aceea vor fi incantati sa vada ca tu ai un site bine pus la punct perfect functional direct de pe telefon.

Sincronizare Automata

Publicarea ofertelor se face direct din Pitagora sau din alt soft care publica in Pitagora. In felul acesta ai scapat de grija sincronizarii ofertelor, iar site-ul tau va fi mereu updatat.

Listare intuitiva

Avem solutii complete de listare a ofertelor. Tu esti cel care decizi cum vrei sa arate listarea ofertelor si ce informatii sa contina, designul va respecta grafica aleasa de tine.

Motor de Cautare

Cautarea avansata a ofertelor se face dupa orice criterii dorite de tine, in asa fel incat vizitatorii sa poata sa gaseasca imediat tot ce isi doresc.

Rubrici Custom

Listarea ofertelor se poate face pe rubrici standard, dar si pe rubrici custom, alese de tine, in functie de specificul agentiei.

Continut Editabil

Meniul site-ului si continutul paginilor sunt editabile direct din Pitagora. Asta inseamna libertatea de a schimba informatiile din site oricand doresti.

Soft pentru Newsletter

Integrare in site a unui sistem de newsletter pentru vizitatori. In felul acesta, poti fi mai aproape de clientii fideli.

Preluare Oferte

Vizitatorii site-ului tau vor putea sa-ti trimita ofertele lor imobiliare, dar si cererile acestora, intr-un mod simplu si intuitiv.

Google SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare este inclusa, iar asta te va ajuta foarte mult in timp sa obtii vizitatori direct pe site-ul tau.


Alege-ti design-ul potrivit pentru tine si noi il conectam la Pitagora in 7 zile:Anunturi de particulari de astazi
Anunturi online publicate astazi
Brokeri Pitagora.com.ro