Despre noi

AGENT IMOBILIAR BUCURESTI

Ciobanica Dragos

Experienta în gasirea locatiilor perfecte pentru orice tip de client. Sunteti in cautarea locatiei perfecte pentru dvs.? Sau încercati sa gasiti acea locatie speciala în care sa va construiti casa mult visata? Chiar daca momentan vreti doar sa inchiriati un apartament, indiferent de dorinte, eu voi gasi cele mai bune optiuni.

Decizia de a va muta într-o locatie noua este un pas important în viata oricarei persoane si de aceea doresc sa fiu alaturi de dvs. si sa va ajut sa alegeti varianta perfecta.

Tot ce am realizat pana în prezent se datoreaza creativitatii si profesionalismului meu. Stilul personalizat si relatiile bune cu clientii mei mi-au adus mult mai mult decat o reputatie buna.

 

 

Valorile mele

 

Poate ca sunt perfectionist, însa consider ca este extrem de important ca fiecare client sa fie complet multumit cu rezultatul final. Imi doresc ca fiecare client, atunci cand vede locatia sa poata spune: "Da, este exact ce mi-am dorit!".

yes

Motto-ul meu este sa imi fac treaba cu respect, pasiune si umor.

Respectul dezvolta increderea si incuranjeaza oamenii sa lucreze in mod responsabil.

Pasiunea aduce o abordare creativa in munca mea si sta la baza inovatiei.

Umorul usureaza munca tuturor smiley. Cu siguranta va va face placere sa lucrati cu mine!

 

Succes in tranzactii fara stres si fara batai de cap.
Ciobanica Dragos
 
Ciobanica Imobiliare
Android app download :
Pentru buna functionare a acestui site sunt necesare fisiere de tip cookie. Continuare navigarii implica acceptarea lor.  Accepta