Despre noi

De 15 ani lucram pentru agentiile imobiliare

AgentieNET este o companie ce se adreseaza exclusiv agentiilor imobiliare si acopera intreaga gama de servicii necesare firmelor din acest segment de activitate: monitorizarea anunturilor imobiliare, realizarea de site-uri web si implementare soft de gestiune imobiliara.

AgentieNET beneficiaza de o experienta vasta in domeniu oferind aceste servicii din anul 2001 si se bucura de increderea a peste 1000 de agenti imobiliari.

Managementul firmei este asigurat de persoane cu un background solid in studii de piata si publicitate. Impreuna cu o echipa bine pregatita de programatori, am demonstrat ca intelegem in profunzime nevoile unei agentii imobiliare si am dezvoltat cele mai bune solutii software dedicate acestei piete. Am reusit sa construim, pas cu pas, cea mai complexa gama de servicii ce corespunde in totalitate pretentiilor agentiilor imobiliare de succes.

Suntem mandri de sustinerea pietei imobiliare inca de la inceputul dezvoltarii acesteia si am reusit sa fim alaturi de agentiile imobiliare chiar si in situatii economice mai putin favorabile. Suntem loiali unei politici de parteneriat cu clientii nostri si reusim intotdeauna sa gasim solutiile optime pentru a sustine cauza clientilor. Suntem convinsi ca toti clientii nostri au resimtit permanent un sprijin real din partea noastra. Ne concentram eforturile pentru a ridica permanet standardele.

Nu vom inceta sa credem ca sectorul imobiliar este unul din cele mai importante din economie si ca agentiile imobiliare au un rol determinant in dezvoltarea acestui domeniu. Vom continua sa dezvoltam solutii software de succes.